Adres:
İkitelli OSB Mah. 10.Cad
No:7 İkitelli - Başakşehir
İstanbul
Tel. +90 (212) 602 10 10
Fax. +90 (212) 486 01 21
Gsm. +90 (530) 469 78 52

E mail. kiralama@akyon.com.tr
Mesaj Formu
İsim:
Telefon:
E mail:
Firma:
Mesaj:
  Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) “Aydınlatma metni”ni okudum. Kişisel verilerimin bu kapsamda işlenmesini kabul ederim. Tüm ticari elektronik iletileri almak istiyorum. İlgili bilgilendirmelere onay veriyorum.
 
   
 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kanun Hakkında Genel Bilgilendirme
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde kabul edilmiş olup 7 Nisan 2016 tarihli 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanıp bu tarihte yürürlüğe girmiştir. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun Yürürlük başlıklı 32.maddesine göre Bu Kanunun; 8 inci, 9 uncu, 11 inci, 13 üncü, 14 üncü, 15 inci, 16 ncı, 17 nci ve 18 inci maddeleri yayımı tarihinden altı ay sonra yani 07 Nisan 2016 dan 6 ay sonra 07 Ekim 2016 tarihinden itibaren yürürlüğe girmiştir. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu; Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacıyla kabul edilmiştir.

Veri Sorumlusu Bilgilendirmesi
Aşağıda detaylı kurumsal bilgileri yayınlanan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Veri Sorumlusu sıfatıyla kişisel verilerinizi ilgili mevzuata uygun olarak kullanacağız.

Hangi Kişisel Verilerinizi İşliyoruz? Tarafımızca, bizimle paylaşmanız veya gerekli olması halinde, işlemeye konu olabilecek kişisel verileriniz ve özel nitelikli kişisel verileriniz aşağıdaki gibidir:
Ad, Soyad, doğum yeri, doğum tarihi, Cinsiyet, Medeni Hali, Fotoğraf, Ev Telefonu Numarası, Cep telefonu Numarası, Kişisel e-posta adresi, kimlik bilgileri, adres, anketler, form doldurma ve yarışmalar kapsamında iletilen fotoğraf, video kayıtları ve yukarıda belirtilen kanallar üzerinden herhangi bir şekilde tarafımızla paylaştığınız diğer her türlü Kişisel Veriler, sunduğumuz mal ve hizmetlerden yararlanmanıza ilişkin bilgiler, Otomatik arama makineleri, görüntü ve ses kaydı cihazları, Çerezler vasıtasıyla veya diğer vasıtalarla otomatik şekilde toplanan Kişisel veriler, sosyal medya araçları, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz ve diğer üçüncü kişilerin daha önce vermiş olduğunuz izninize dayalı olarak tarafımızla paylaştığı güncellenmiş bilgiler, sayfa görüntüleme bilgileri; aranan terim ve arama sonuçları gibi bilgiler, ücretli listelemeler, sponsorlu bağlantılar gibi Kişisel Veriler
Kişisel Verileriniz ne şekilde işlenebilecektir?
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, şirketimizle paylaştığınız kişisel verilerinizin ve özel nitelikli kişiler verilerinizin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, ,işlendiği amaç için gerekli olan süre kadar depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlem tarafımızdan yapılabilecektir.

Kişisel verilerinizin işlenme amaçları ve hukuki sebepleri nelerdir?
Müşterilerimize verdiğimiz hizmetleri sözleşmenin ve teknolojinin gereklerine uygun şekilde yapabilmek, sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizi geliştirebilmek, pazarlama faaliyetlerimizi yürütmek, kampanyalarımız hakkında sizi bilgilendirmek, öneri, talep ve şikayetlerinizi kaydedebilmek, sizleri daha iyi tanıyarak ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet vermek, satış ve pazarlama analizleri yapabilmek, profilleme ve hedefleme yapabilmek, için bizimle paylaştığınız kişisel verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, ticari stratejilerimizi belirlemek ve ilgili mevzuata uygun olarak işleyeceğiz.

Kişisel verilerinizi aktarabileceğimiz kişi veya kuruluşlar nelerdir?
Yukarıda belirtilen amaçlarla, bizimle paylaştığınız kişisel verilerinizin aktarılabileceği kişi / kuruluşlar; başta Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı, Özak Global Holding A.Ş, Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş., Kamer İnşaat Ticaret ve Sanayii A.Ş., olmak üzere ana hissedarlarımız, bağlantılı şirketlerimiz, grup şirketlerimiz, doğrudan / dolaylı yurt içi / yurt dışı iştiraklerimiz; faaliyetlerimizi yürütmek üzere hizmet aldığımız, iş birliği yaptığımız, program ortağı kuruluşları, yurtiçi / yurtdışı kuruluşlar, iş ortaklarımız, tedarikçilerimiz, hizmet aldığımız kuruluşlar, kullandığımız yurt içi ve yurt dışı server (sunucular), bulut hizmeti aldığımız yurt içi/yurt dışı kurumlar, veri sorumlusu adına veri işleyen, ölçümleme, hedefleme, profilleme desteği veren kişi ve kuruluşlar, denetim şirketleri, reklam ve tanıtım ajansları, yasal olarak zorunluluk olması nedeniyle kamu kurum ve kuruluşları ve diğer 3. kişilerdir.

Kişisel verileriniz nasıl toplanmaktadır?
İnternet sitemiz, satış ve pazarlama departmanı çalışanlarımız, müşterilerden toplanan formlar, dijital pazarlama ve çağrı merkezi gibi kanallar, üyelik formları, çevrim içi uygulamalar, çerezler, mobil uygulamalar, elektronik postalar, sosyal medya kanalları, arama motorları, bayilerimiz, çözüm ortaklarımız aracılığıyla kişisel verileriniz sözlü, yazılı veya elektronik ortamda toplanabilmektedir.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca haklarınız nelerdir?
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11.maddesi 07 Ekim 2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup ilgili madde gereğince bu tarihten sonra haklarınız aşağıdaki gibidir.
Herkes, veri sorumlusuna başvurarak kendisiyle ilgili;
a)Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
b)Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
e) 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahiptir.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usulü
KVK Kanunu’nun 13’üncü maddesinin birinci fıkrası uyarınca; veri sorumlusu olan Şirketimize bu haklara ilişkin olarak yapılacak başvuruların yazılı olarak veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulu (“Kurul”) tarafından belirlenen diğer yöntemlerle tarafımıza iletilmesi gerekmektedir.
Bu çerçevede “yazılı” olarak Şirketimize yapılacak başvurular,
* Başvuru Sahibi’nin şahsen başvurusu ile,
* Noter vasıtasıyla,
* Başvuru Sahibi’nce 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanununda tanımlı olan “güvenli elektronik imza” ile imzalanarak Şirket kayıtlı elektronik posta adresine gönderilmek suretiyle, tarafımıza iletilebilecektir. Bu hakkınızı kulanmak için iletişim bilgilerimiz aşağıdaki gibidir:
Unvan : Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş
Mersis no : 0662077516700018
E-mail adresi : ozakgyoas@hs01.kep.tr
Posta adresi : İkitelli OSB Mah. 10.Cad No:7 / D:18 İkitelli – Başakşehir / İstanbul
İşbu Formu tıklayarak kabul etmekle yukarıda yazılı hususlarda gerekli bilgileri edinerek onay vermiş bulunmaktasınız.


Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Kapsamında Onay

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamında Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş iştirakleri, bağlantılı şirketleri, ticari iş ortakları, Özak Global Holding A.Ş, Aktay Otel İşletmeleri A.Ş., Akyön Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş, Kamer İnşaat Ticaret Sanayii A.Ş. , Özak Yenigün Ziylan Adi Ortaklığı ve diğer kanallar aracılığı ile iletilecek her türlü ticari elektronik iletiye (Çağrı Merkezi, Elektronik Posta, SMS ve MMS dahil olmak üzere) açıkça muvafakat ederim.

Müşteri kendisine yönelik yukarıda belirtilen iletişim faaliyetlerinin devam etmemesini ve veri paylaşım tercihlerini değiştirmek isterse bu uyeliktenayril@ozakglobal.com adresine e posta atarak üyeliğini iptal edebilir.

İşbu Formu tıklayarak kabul etmekle yukarıda yazılı hususlarda gerekli bilgileri edinerek onay vermiş bulunmaktasınız.

2009 ÖZAK GYO. Tüm Hakları Saklıdır.